deena and the gang

February 6, 2015

Kelik Kelate...



ada yang tinggal tapak rumah..
A'salammualaikum...
bila dah lama tak update blog rasa mcm ada tak kena jer :) bukan apa, sebelum ni
tiap hari mesti ada entri yang nak di ceritakn atau berkongsi tips. So lepas ni kena rajin jenguk blog kesayangan dina ni, sekurang-kurang 2-3 entri dalam seminggu.. inshaallah..

otw ke pkln kubor, terkezut mokcik ada patung sebosar ni !

Sepanjang dalam perjalanan ke kelantan tempohari, dari gua musang dina dapat tengok sendiri kesan selepas banjir besar yang melanda negeri cik siti wan kembang. Masih ada kedai, pasaraya, stesen minyak dan bank tak beroperasi lagi terutama di bandar kuala krai..

 al-fatihah buat arwah yasmin damia..
Memang kali ni balik tanpa buah tangan seperti dodol, asam jawa bersalut gula, jeruk, manisan.
ada takde pun sempat ler beli skit pinggan mangkuk di Pengkalan Kubor.
ampeh ! kastam tahan kena bayar cukai 10% . RM30 hengget banyak tuu..
bebel punya bebel dorang turunkan ke Rm20 kena bayor..


p/s :   baik gi nilai 3 jer pasni..  ;)

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this