deena and the gang

April 16, 2014

Cheesecake biskut aka Cheesekut !



Aku dapat resepi ni dari blog Cik Epal, klu korang nak try senang sangat dan bahan
pun mudah dapat. korang cuma sediakan susu segar, krim cheese, biskut deluxe
cracker, susu pekat dan nestum.


Krim cheese dan susu pekat siap untuk disapu atas biskut.
 

 Sebelum tu biskut ni direndam dulu dgn susu segar, tapi jgn sampai biskut
ni lembik. 



 siap dah aku susun kemas-kemas..dapat buat 4 lapis


 selepas di sapu krim cheese atas biskut tadi, tabur nestum
di atasnya. kemudian simpan dlm peti ais semalaman.


Finally, menjadi gak cheesecake biskut, dan rasa nyer ?? ya ampunnn
sedappppp ! cepat buat sekarang :)
resepinyer korang tengok la kat sini maleh nak tulis heee..


p/s : sampai terpejam mata makan cheesecake biskut ni beb, sejuk jer masuk anak tekak :)

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this