deena and the gang

February 8, 2013

Kek Lapis Sarawak...


Pagi-pagi en posto dah terpacul depan umah ada barang katanyer, blur sekejap ' bila masa aku ada order online ekk ?!' Wohooo bila di belek nama si pengirim baru aku tingat adik kesayangan aku  Sofia ada janji nak bagi kek lapis sarawak sempena besday aku minggu lepas. macihhhhh sofea, tak terkata kesedapan nyer dik... :) kalau macam ni mau aku order tiap bulan haha... abis la sofea kali nih ! gurau jer dik..


Kira hari ni manyak ong, dapat ang pau RM500 hengget.. hidup BN !!! dapat kek ... customer repeat order jamu MWK berpuluh botol,  syukran...  Pada yang nak try makan jamu Mwk dan vitamin tambahan Shaklee cer klik link kat atas tuh yer... disamping amal jamu aku sedang dalam proses makan supplemen ni masih baru lagi.. tapi dah nampak ada perubahan :) tungguuuuu next entri k..





p/s: rezeki jangan ditolak.. musuhhhh jangan di cari !

7 comments:

  1. Sy suka tgk kek sarawak sb cantik. Taun kepas hubby bawak balik 5 ketul kek sarawak. Wahaha. Rasa dia.. not bad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg x bleh lawan cos corak kek srwk ni bermcm2... kira ni 1st time la sis makan :)

      Delete
  2. dah selamat ye kak. sama-sama kak. Alhamdulillah kalau sedap. insha Allah. ada rezeki sofea hantar ikan terubuk masin lagi. nak tak? anak2 sihat?

    sapa2 nak order ke. boleh singgah blog sofea.:-)

    sofizan.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sofea ! terbayang-bayang dah ni... mesti la nakkk :-)

      Delete
  3. salam deena. botol avent tu jadi ke? buleh hantar pm kat fb jom shopping msia tu ek..hehehe

    ReplyDelete
  4. cantik kek ni, kek lapis sarawak memang istimewa

    ReplyDelete
  5. Dah jatuh cinta dengan kek lapis Sarawak, singgahlah lagi! Ni ada satu laman web yang boleh membantu!

    http://www.facebook.com/pages/Pakej-Percutian-Sabah-Sarawak-Travel

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this