deena and the gang

February 8, 2013

Kek Lapis Sarawak...


Pagi-pagi en posto dah terpacul depan umah ada barang katanyer, blur sekejap ' bila masa aku ada order online ekk ?!' Wohooo bila di belek nama si pengirim baru aku tingat adik kesayangan aku  Sofia ada janji nak bagi kek lapis sarawak sempena besday aku minggu lepas. macihhhhh sofea, tak terkata kesedapan nyer dik... :) kalau macam ni mau aku order tiap bulan haha... abis la sofea kali nih ! gurau jer dik..


Kira hari ni manyak ong, dapat ang pau RM500 hengget.. hidup BN !!! dapat kek ... customer repeat order jamu MWK berpuluh botol,  syukran...  Pada yang nak try makan jamu Mwk dan vitamin tambahan Shaklee cer klik link kat atas tuh yer... disamping amal jamu aku sedang dalam proses makan supplemen ni masih baru lagi.. tapi dah nampak ada perubahan :) tungguuuuu next entri k..





p/s: rezeki jangan ditolak.. musuhhhh jangan di cari !

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this