deena and the gang

January 29, 2013

Selamat hari tua deena...


Lama dah rumah aku ni bersawang kan ? mood tak mari mcm dolu-dolu tiap hari mesti ada entri. Skang kena tengok keadaan, free jer atau si kembar bertuah tido baru dapat layan blog . Terlebih dahulu tima kasih bebanyak pada kengkawan yang dok wish besday aku hari ni... terharu der :)

Ha ! nak tau tahun ni umo aku brape ?? lenkali aku kasi tau k, sape yg tau diam-diam sudey. Azam aku ini tawun, taknak emo atau sentap ker ape.. tak hingin lagi ingat menda yg lepas cukup-cukup sudah. Banyak pengajaran dan hikmah yg aku dapat lebih-lebih lagi sejak kehadiran si kembar hidup dan jiwa aku seolah menjadi orang baru dan dalam suasana yang tenang,dan rezeki pun makin murah... amin...





p/s: Casper macih ler kome sudi gak selit citer awok kat blog kome... lebiu bebeh ;)


1 comment:

  1. owh deena, terlepas suda..

    takpe.. nak wish juga, Selamat Hari Tua yang ke ?,

    tak kisahlah umur berapa janji hati sentiasa muda dan hidup sentiasa diberkati olehNya. Amin..

    dapat hadiah ape hari tu ?

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this