deena and the gang

October 16, 2012

Cepat lah besor adam n rara...

rara kuat buli adam.. :)

Pejam celik, pejam celik.. si kembar dah nak masuk 7 bulan. Hurmm.. mesti ada yang kata " ehhh kejap jer baby dah besor kan... haa " walhal tuan punya badan menanggung bertahun rasa, berturut-turut lak tuh march 2011 dan march 2012. Menjaga anak kembar ni bukan mudah yer puan-puan...silap haribulan mau terlucut kain sarung ! ada masa time dorang ngamuk dua2 pakat nangis sambil guling menonggeng bagai.masa nak membuang lagi best siap pakat dua2 serentak, ingatkan kembar walau tak seiras uri asing-asing dorang buat hal masing-masing ?! semua menda mesti serentak ! maka sebab itu lah aku takyah nak runsing diet nak kurus.. hari2 kena dera sampai makan pun ter mis dek melayan si kembar nih

sejuk hati nengok si kembar ni lena...
Belah siang jangan mimpi nak rilek atau tidur walau sekejap, si kembar dah pandai merayap ngan lasaknyer. sib baik memalam dua-dua tido lena, dapat gak menghapdate belog yang makin bersawang ni... banyak sebenarnya aku nak share kat sini, tunggulah bila tiba masa yg sesuai aku cuba update hari-hari.





p/s:  dunia aku skang hanya untuk adam n rara.... jgn jeles ekkk adik, boboy..yun :)


3 comments:

  1. bes nya...saya jugak yg takde rezeki lagi..huhu

    ReplyDelete
  2. salam deena....how r u? ya Allah lama betul daria tak lawat blog deena...ingat lagi tak? now i dah lama tak blogging...ni baru nk start balik...but, mmg sangat tak ada masa....between, tahniah atas baby kembar awak...sangat lah comel...

    now daria pun dah ada baby....boy...

    keep blogging coz i will read ur blog again;)

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this