deena and the gang

October 29, 2012

Datuk Hattan bakal rujuk bekas isteri pertama



"SAYA tidak pernah lupakan dia meskipun sudah sembilan tahun berpisah. Setiap hari saya berdoa moga jodoh kami bertaut semula dan andai diizinkan Tuhan, tidak mustahil kami akan berkahwin dalam waktu terdekat,” kata Datuk Hattan, 48, apabila diminta mengesahkan desas-desus dia bakal menyunting bekas isterinya, Arianie Mohd Abidin sebagai suri hidupnya semula."

"Kalau jadi, kami buat majlis kecil-kecil saja. Tak perlu beriya-iya sangat buat persiapan kerana ini bukan kali pertama kami diijabkabulkan. Malulah sudah usia sebegini nak bersanding, laksanakan apa yang wajib sudah,” katanya yang belum menetapkan tarikh majlis."

Rockers terkenal kelahiran Seri Menanti, Negeri Sembilan itu mengaku, dia sangat memerlukan Arianie di sisinya.



credit info :harian metro


p/s: semesti nyer si anak terharu dan gembira bila dapat bersatu kembali seperti dahulu...

October 16, 2012

Cepat lah besor adam n rara...

rara kuat buli adam.. :)

Pejam celik, pejam celik.. si kembar dah nak masuk 7 bulan. Hurmm.. mesti ada yang kata " ehhh kejap jer baby dah besor kan... haa " walhal tuan punya badan menanggung bertahun rasa, berturut-turut lak tuh march 2011 dan march 2012. Menjaga anak kembar ni bukan mudah yer puan-puan...silap haribulan mau terlucut kain sarung ! ada masa time dorang ngamuk dua2 pakat nangis sambil guling menonggeng bagai.masa nak membuang lagi best siap pakat dua2 serentak, ingatkan kembar walau tak seiras uri asing-asing dorang buat hal masing-masing ?! semua menda mesti serentak ! maka sebab itu lah aku takyah nak runsing diet nak kurus.. hari2 kena dera sampai makan pun ter mis dek melayan si kembar nih

sejuk hati nengok si kembar ni lena...
Belah siang jangan mimpi nak rilek atau tidur walau sekejap, si kembar dah pandai merayap ngan lasaknyer. sib baik memalam dua-dua tido lena, dapat gak menghapdate belog yang makin bersawang ni... banyak sebenarnya aku nak share kat sini, tunggulah bila tiba masa yg sesuai aku cuba update hari-hari.





p/s:  dunia aku skang hanya untuk adam n rara.... jgn jeles ekkk adik, boboy..yun :)


Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this