deena and the gang

August 14, 2012

Serunding dari kelantan



Semalam mil kirim serunding, nise, rempah ratus dari klate. rasanyer ini parcel ke 8 mil kirim, kebanyakkan nyer baju utk cucu-cucu dia haa.. menantu pun dapat gak tima kasih mek ! Cer pasal serunding hajat hati nak order berkilo-kilo , ghupenyer mil bgtau itu jer yg dapat cos kehabisan stok. ker fizo omar dah borong kot.. :)

bleh la melaram sakan si rara n adam
Setahu aku serunding ni sedap di makan ngan ketupat palas, ada gak dimakan bersama roti, dan ketupat atau makan mcm tu pun ada. aku ni baru nak blaja makan serunding maklum ler tekak bila musim raya dah biasa dengan rendang dan kuah kacang, kena cuba biasakan makan pas ni...




p/s: pandai mil pilihkan baju utk aku... i like !

1 comment:

  1. amy ni bila ada kwn dr kltn nk blk tpg wajib kirim serunding...mmg best serunding kat sana tu...

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this