deena and the gang

August 5, 2012

Rezeki Ramadhan..

Syukran ! dalam sibuk-sibuk jual murtabak, karipap pusing di bazar ramadhan dan tempahan kuih raya, larat lagi aku amik tempahan karipap pusing .Biasanya dari sebelum puasa lagi aku amik tempahan, rezeki xkan nak tolak sib baik si kembor skang ni jarang buat perangai.. pandai bawak diri haa.. agak-agak penat tau-tau si adam ngan rara dah lelap ... sian anak-anak ibu..

Jenuh gak membuat karipap ni cos kalau tak sabor mau serrender. kalau karipap biasa tu senang ada acuan dan penggelek. Hok ni dari menguli sampai la mengelim hanya guna tangan jdan jari jemari haa... * mula2 buat mcm ampeh rupa karipap, kelim lg hancus ! * memang penattt tapi berbaloi.. !



p/s:  ada permintaan karipap pusing frozen, akan difikirkan nanti... http://www.emocutez.com

5 comments:

  1. wah mmg hebat la deena ni.moga murah rezeki selalu :D..sedapnya murtabak huhu

    ReplyDelete
  2. Mesti sedap karipap pusing denna .. tengok pun dah terliur . ^__^

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  3. Salam kneal.
    Saya kagum dengan wanita tuanpunya blog ini

    ReplyDelete
  4. Salam Deena, kena follow ni lapar, camner deena buat karipap tu cantik sgt? Pedih perut tgk

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this