deena and the gang

January 9, 2012

Tak boleh sorok perut muncit...


A'salam teman-teman yang amat deena rindui... rasanya tak terlewat lagi nak ucap selamat tahun baru kan, harap tahun ni kita semua dapat capai azam baru dan di murahkan rezeki oleh Nya. Maaf ler coz berkurun gak deena tak hapdate blog nih, dengan keadaan deena skang di tambah plak di uji bermacam dugaan, alhamdulillah kami tak pernah mengalah biar berat macam mana sekalipun deena yakin kebenaran akan terbukti juga satu hari nanti. Dan pada yang sedang berjimba konon meraikan kemenangan dengan fitnah korang tuh, ingat lah Allah tu maha adil cepat atau lambat mendapat gak nanti tempias nya.


Banyak hikmah nyer bila kita di timpa dugaan , dari situlah kita baru kenal saper kawan, dan saper saudara  ! blom tentu darah daging sepusat sepusing ker dorang akan faham ape lagi nak tolong. Okay kita tutup ini celita haa.. Cer apa kena mengena plak tajuk atas tuh ? ingat nak sorok dan suprise, tak menjadi ler gamaknya . Pada kengkawan trima kasih atas ucapan dan doa kalian semua dan apa yang lebih buat deena terharu dan bersyukur deena bakal dapat baby kembar, cuma atas nasihat doktor deena tak boleh bergerak aktif sangat coz ada masalah uri, kaki bengkak dan kadang nak berjalan pun kena hati-hati . Harapan dan doa deena agar semua selamat dan baby sihat..



p/s: pada yang ada pengalaman mengandung dan melahirkan si kembar, share kat sini k.. 

4 comments:

  1. to deena..be strong...setiap yang berlaku ada hikmahnya...takecare..

    ReplyDelete
  2. Kjee yakin you'll survive my dear sis!

    ReplyDelete
  3. moga baby deena ok je. =) salam kenal.

    ReplyDelete
  4. salam deena...twins pregnancy mmg sukar..tmbh2 kalau 1s pregnancy.i'm expecting twins jugak n nadya terbaring je for 3 months...im suffering from hyperemesis....muntah truk the whole day sampai xleh buat ape2 except terbaring n bile dah truk sgt muntah sampai kene pegi hospital amik drip.....

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this