deena and the gang

November 7, 2011

My keras tangan !


Salam aidil adha pada semua kengkawan yang sudi singgah, tersinggah dan  tersekodeng kat sini yerrr...
tahun ni hati manyak sedih coz beraya kat pulau jer, en abe sibuk belaka so memang tak terasa langsung suasana beraya bila tak balik kampung.  Telan air liur jer bila dengar mak kat kampung siap buat lemang dan rendang bagai, sabor kan ajer yer deena... :)


Mood nak masak rendang, nasi impit semua dah ke laut, maleh sesangat asyik nak landing buat taik mata. dari xder apa nak buat teringat kraftangan felt yang dah lama terbengkalai tak berusik, ape taknya baru buat satu tros surrender tak bleh tunduk sangat alamat pala mula nak pitam, godek punya godek dapat la siap kan 3 menatang ni ( keychain ) ada lagi akan menyusul deena nak buat hairband untuk baby, sepit rambut ala2 berbunga gitu..


Ikutkan macam-macam boleh buat kalau kita dah tau asas felt craft ni, rajin dengan tak jer. tengok la klu dtg mood terlebih rajin deena cuba buat wallet, bekas untuk pensel dan sarung handphone. Tak tau ntah bila tahun nak jadi yerr.. akak tak janji tapi pasti hehe....






p/s: tengah dok pikir permintaan si danish suh buatkan angry birds, bleh ker..?? 

4 comments:

  1. rajinnye...kalau saya tah jadi bentuk ape..hik hik hik

    ReplyDelete
  2. lama x lawat deena, tetiba dah berkeras tangan. tak lama lagi...lembut la tu.

    ReplyDelete
  3. wahh deena!!dlm keras,ade seni ;)
    kalau T mmg ke laut laa..

    keep the good work! nk tgk angry birds...

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this