deena and the gang

November 11, 2011

FBI dapat baby 11.11.11




Congrats ! pada Faizal Ismail , dj fofular hotfm yang baru mendapat cahayamata ketiga ( lelaki ) pukul 9.03 pagi tadi.  Bertambah lah kegembiraan beliau bila baby dilahirkan pada tarikh 11.11.11, bukan senang nak dapat tarikh keramat seperti hari ni ... :)


p/s : rindu nya bau baby...

5 comments:

  1. Takuittt bila ingat hospital. Ahad ni awok nak gi buat air selusuh. Lepas tu cukup time nak bersalin kalau turun tanda pi balik kat tok wan yg buat air selusuh tu..nanti dia bg kulit pokok kayu. makan untuk cepat proses bersalin. Kawan awok rekemen ni. Gap anak sulung dia dgn no 2 6 thn...yg sulung ceaser plak tu. Tapi dia pi kat tokwan tu..masuk labor room sejam jer dah selamat bersalin. Kita ikhtiar jerr.

    ReplyDelete
  2. rezeki dia kan .. sebelum ni Allah dah uji dengan almarhum anak dia yg meninggal dan sekarang di beri lagi seorang cahaya mata sebagai pengganti .. mesti deena sgt memahami kan .. :) take care deena

    ReplyDelete
  3. @Madam Casper 1st time dengor makan kulit kayu, ble la deena cuba nnt nita..

    ReplyDelete
  4. @Pensil Magik btol tu su,itulah hikmah yg Dia berikan...

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this