deena and the gang

October 13, 2011

Kau yang satu...

lebih 10 kali dah baca novel nih..

Bagi hantu novel macam deena mustahil tak pernah baca novel hasil tulisan 'Nia Azalea' ? , bukan sekali baca malah berpuluh kali baca pun takkan jemu punya ! itulah penangan dan sentuhan dari penulis novel nih, Sharifah Abu Salem, Aisya Sofea, Ahadiat Akashah dan Fauziah Ashari nama yang tak asing dalam dunia penulisan, memang meletops novel dorang  * penah berangan nak jadi penulis novel :) *

Lama gak tak  baca novel, cuma sejak akhir-akhir nih jer tetiba jiwa karat kembali sentimental haa... seingat deena kalau nak dikira ada seratus lebih koleksi novel deena simpan, tapi apakan daya yang sempat diselamatkan hanya beberapa buah novel jer,  yang lain hangus dijilat api semasa umah mak di puchong terbakar (dec 2010 ).  So pasni selain dari buat keje jahit menjahit ( felt kraf) sambil tu boleh la layan novel..




p/s: kat langkawi ado ko MPH ??!




2 comments:

  1. Langkawi mana ada MPH, yang ada kedai buku barkath dan pustaka ummi jer. Tu pun novel dah tak banyak. Beli on9 jer ler. Awok dulu ada 60 buah novel...masa balik kg tinggal kat en,suami...dek kerana keadaaan ekonomi dia pi jual kat kedai 2nd hand book kat chenang tu. Tgk sapa kata beli buku byk2 tak leh membantu disaat kesesakkan kan? La ni tinggai berapa buah jer. Nak kumpul balik tu bukan senang huhuhu

    ReplyDelete
  2. ha...ha...ha...xsangka akak Deena ni jiwang2...syok gak ek sekali sekala layan perasaan...akak kalu novel minat sesangat ngan Khadijah Hashim n Shahnon Ahmad. La ni je xdan baca..berebut ngan anak2..

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this