deena and the gang

September 28, 2011

Lemau di musim hujan...


Wuhuuu... baru dapat update blog hari ni, bukan ape 2-3 hari ni memang tak sedap badan di tambah lak ngan vitamin 'M' menyerang ! hujan lagi, makin menjadi-jadi lah kemalasan ku ini sambil buat taik mata haa... Tapi xtvt blogstalking harus beb tetap seperti biasa terjah menerjah.. =)

Terjah punya terjah terjumpa satu blog nih, memang deena lama cari nak blaja buat menda alah nih, tros jatuh cinta dan skang tengah usya material dan bahan asas yang lain. Kalau nak tau ape menda deena nak godek nanti selalu2 lah skodeng blog ni k, tak bleh bgtau link blog tu skang tak suprise la pulak kan...tak janji dalam waktu terdekat ni bleh tunjuk hasil kerja deena tuh, ape2 pun tunggu jer sampai lebammm... ;)


p/s: sib baik basic jahit menjahit ado... 

5 comments:

  1. Kjee dah rasa Deena mesti lemau sebab tu tak kacau walaupun tangan ni gatal jer nak dail ke Langkawi. take care and rest well. Nadia ada kata dia plan nak gi langkawi with her friends. Dia confident mama akan approve sebab kak deena ada. hehehe yer lah.

    ReplyDelete
  2. @Kjee lemau ala2 manja jer kjee heee.. walla ! syok nyer nadia nak dtg sini, sure kjee selagi kak deena dia ada sini jgn di risaukan yer.. :)

    ReplyDelete
  3. wokey tapi ntah bila. dia tengah plan dengan kawan2 dia. mama dia pun nak pergi jugak but next year. hehehe

    ReplyDelete
  4. @Kjee
    mesti meriah klu kita jumpa next year kjee, doakan kjee sihat n deena selamat smua nnt insyaallah aminnn...

    ReplyDelete
  5. salam...kak,saya izam dr trg..saya nie silent reader kak deena...akhir bln 10 nanti saya nak ke langkawi...just nak tanya,hotel grand continental dgn pekan kuah yg dkt shopping tue jauh x?dlm brape km?

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this