deena and the gang

September 2, 2011

Kasut merah dari RM.. !


Waktu balik puchong amik anak bawak gi shopping ari tu, sempat la deena amik kasut yang di lanting-lanting oleh mira a.k.a redmummy kat Bdr Permaisuri Cheras. RM ni kan pemurah baru pkai sekali dah lanting haa.. sib baik size kaki comel belaka.. :) Masa order RM published 3 pasang jer, skali dapat dia bagi dekat 5 pasang plus sepasang kasut baru yang di beli dari sydney... trima kasih mira.. ! no wonder rezeki RM mencurah2 tak kede dan pemurah orang nyer haa.. 


p/s: sayang nak pakai... =)


  



No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this