deena and the gang

September 5, 2011

Dashboard berwajah baru..


Waaa... dashboard blog dah berwajah baru, rasanya blogger lain dah update kot deena jer baru pasan sehari dua ni haa... memula ingat tak nak tuko mikir dah biasa guna version lama, bila sajer cuba try test tengok macam best la plak ! nampak sempoi dan kemas cuma kekok jer skit. Takper baru lagi kan lama-lama nnt ok la tu.. kengkawan sumer dah update lom ? bleh tuko balik yang asal no hal punya... =)
 





p/s: kena ikuti perkembangan semasa..


2 comments:

  1. memang cun yang baru ni, tapi kita dah tukar balik yang lama..masih cuba menyesuaikan diri lagi..hehe

    ReplyDelete
  2. apa yang saya cari, terima kasih

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this