deena and the gang

September 19, 2011

Asalkan hujan makin selera bila tingat... ?

Hehe... jangan ingat bukan-bukan haa :). intro jer suspen skit bunyiknyer hee.. Skang ni kan musim hujan kalau tak pagi, petang,kadang sampai ke malam . Cer tanya tekak bila time hujan macam nih ape yang paling sedap di makan walaupun simple jer ?  apa kata kita amik mood telan air liur dulu sebelum buat esok...lusa or tengok jer kalau malas sangat nak buat gi beli yang 'segera dari Adabi' macam-macam ado... =)

credit : google
*
*
*
Omakkk aiiii dapat ubi rebus ngan pisang cenggini di minum pulak ngan kopi pekat, memang layan habis takut prot memasing jer tak tahan berangin beb.. ! :)
*
*
*
credit : malaysiabest.net
cekodok pisang, makan panas-panas baru terangkat.. !

*
*
*
credit : stormz-iylia.blogspot
mustahil kat dapur xder kentang yer x ?  lagi sedap kita buat sendiri dari potato wedges tuh...
*
*
*
credit : daridapurmina.blogspot.com
ni orang bujang pun pandai buat, takyah pening2 buat jer lempeng. klu x reti makan ngan sambal cicah ngan gula atau susu...

Tak bleh jadik nih, dah la skang selera besor nak makan jer keje nyer... sok nak usya kat pasar cari ubi kayu, pisang bagai. So mata pun dah lip lap lip lap.. * ujan lebat giler la ni kat langkawi* selamat menjamu mata yer..


p/s: dapat air tangan mak yang buat lagi la sedap...


3 comments:

  1. Terliur tgk!

    Nice blog!

    Visit me back ok. TQ!

    ReplyDelete
  2. betul2 ubi rebus makan ngan ikan masin jeruk..wahhh sedapnyeee

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this