deena and the gang

August 27, 2011

Sate kajang hj samuri...


Pas bawak anak-anak shopping baju raya di alam sentral, shah alam trus gi kajang pekena sate hj samuri, sib baik ngam2 jer sampai dan orang pun tak ramai sangat.. order pun tak lama tunggu haa...


Bezanya sate kat sini size besar skit * tempat lain ciput jer makan 10 batang pun tak kenyang* dan kuah ngan sambal yang di sediakan terangkat kesedapannya hee.... dulu restoran sate hj samuri ni terletak kat area tepi sungai berhampiran stadium tuh. Skang dah beralih ke bangunan datuk nazir, boleh pilih samada nak makan di tingkat bawah atau di atas.





Tempat letak kereta pun dekat tak payah menapak jauh-jauh dan anak-anak mesti suka giler coz di stadium bersebelahan restoran sate hj samuri ni ada disediakan permainan bebudak.. * tak dan nak amik gambo :) * ape lagi ! last kopek berbuka puasa cer cuba gi sini sesekali pekena sate plak.. pastu layan lemang menghala ke beranang nun, kiri kanan orang berniaga :)

 

p/s: macam kat genting duk kek kampung ni haa... =)

1 comment:

  1. wah Deena, sempat lagi pekena sate hehehe... meriah tu .. ape pun Su ingin meminta maaf zahir batin kalau ada kesalahan sepanjang kita kenal ni.. Salam Aidilfitri utk Deena sekeluarga..

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this