deena and the gang

August 19, 2011

Biskut raya beres !


Berhari-hari bersengkang mata membako biskut raya akhir nya dapat gak siapkan untuk tempahan. biskut sendiri tak buat lagi nih...! takper last minit sempat lagi buat. Biskut-biskut ni semua nak di ekspot ke kl, klang, puchong dan n9, by hand jer.. kalau nak pos biskut lain bleh lagi gagah cuma tart nenas jer tak brani coz ia rapuh alamat jadi habuk nanti kalau pos.


Tahun ni baju raya tak tempah pun, beli siap jer kat luar nanti lagi banyak pilihan compare kat sini. Tak sabor nak balik kampung dapat jumpa anak-anak jap pastu trus pecut ke klate plak. Lagi pun tahun ni anak-anak beraya ngan belah ayah dorang, so deena dan en hubby akan pulang beraya ke kelantan dan dapatlah kami ziarah pusara arwah yasmin damia nanti...





p/s:  first time beraya di klate tahun ni....

5 comments:

  1. cepatnya buat cookies. kjee baru nak start esok.

    ReplyDelete
  2. syukur..siap juga kuih2 sis tu yer.
    takut nnti biskut sendir beli jer..hehe

    ReplyDelete
  3. @Kjee
    takut tak sempat kjee, pasni nak buat kek coklat ngan homemade cekelat plak :)

    ReplyDelete
  4. @wida
    hehe...a'a kan sibuk buat kuih org penyudah beli jer nnt.. :)

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this