deena and the gang

July 5, 2011

Nak tau korang dah ketagih facebook ker idak !?


Bila tanggungjawab pada mereka dan keluarga mereka terabai hehe ...* sian baby tuh..*



haaa ni satu lagi kat bilik mandi pong bleh layannn.. * ibu badan adik dah masham niiii* :)



ohhhh tidakk !!! bila dah terkena penyakit nih, tak mampu berenggang walau sesaat.. *komengaaa...! *



ni lagi parah....' tak kira di mana anda berada tetap online gittew..' * mau terencat kt dlm tuh*


Bila dalam kepala otak anak-anak siang malam ingat facebook, ni la jadi nyer. agak2 klu kat sekolah ada mata pelajaran facebook sure dapat A+ haaa.. *anak-anak sekalian jangan buat macam tu yerr...*



Ni kira dah tahap gaban sampai tertido siap ada tanda keyboard kat pipi... * keypad lock tul ! *



ekekekeke...bakal menjejaki langkah mak n ayah kecik-kecik dah pandai tulis kat 'WALL'  *klu nmpk ank conteng kt dinding bior kan ajerr ada seni tuuu *



Kesimpulan nyer jangan abaikan kesihatan, aktiviti, amalan, pekerjaan, keluarga, awek, balak, suami, isteri, mak bapak, adik kakak abang.. * brape byk mau sebut daa.. * dengan melayari internet atau facebook kelak ini la akibat nyer nanti....renung-renungkan dan selamat beramal. ;-)


p/s: layan2 gak.. kerja umah settle dlu beb hehe... http://www.emocutez.com

4 comments:

  1. @Kjee
    heee~ tgk la sape cikgu nyer (^_^)

    ReplyDelete
  2. Slaam balas kunjungan meakseh dtg singgah :-) salam kenal2 ya :D

    ReplyDelete
  3. k.deena yg kt toilet bowl tu mesti ade problm sembelit tu yg kt dlm jamban pun on9

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this