deena and the gang

July 27, 2011

Mee Hoon Siam dan Karipap sajian minum petang....



Kerja keras akak ari ni... selera tengah teringin minggu depan dah mula pose so pulun abis la masak. :)
menu kita hari ni adalah. ! * mcm chef plak :) * mee siam ngan karipap.. Deena cilok resepi ni dari blog kakjee, cer usya sini . manyak shedappp ! hok karipap ni plak deena cilok di blog  kak noorsafone
pes time buat, waduhhhh rangup gitu  :). thanks yer kjee  & kak noorsafone  Tak larat nak cer meleret-leret petang ni moh kita jamu mata, jangan tengok jer sempat lagi klu nak buat untuk makan malam ni haaa....


amacam ada bran buat kelim mcm tuh ? :)


abaikan jer pic karipap yg terlegam dan kuar jerawat tu yer, janji en hubby kata sedap ! heee...



p/s: kjee.. ! jgn lupa menu untuk bulan pose plak... !





http://www.emocutez.com

6 comments:

  1. hah! karipap rajin juga awok buat sbb anak2 suka...tapi part nak klim tu yang fail..tapi laku jugak kah kah kah.

    ReplyDelete
  2. pandai deena mengkaripap eh.. saya ni mkn karipap pandai la, nak buat karipap hancusss... hehehe baru2 ni jumpa lak kat kedai ada karipap frozen yg best..lagi la kurang rajin nak terai buat karipap sendiri.. hehehe :)

    ReplyDelete
  3. @Madam Casper rupa paras ta penting casper, janji laku heee... (^_^)

    ReplyDelete
  4. @'idun sa'idun mengkaripap ekkk.. tgh rajin ni kan...dtg angin malas kita beli yg segera plak :)

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this