deena and the gang

July 4, 2011

Blog deena meragam...

skang kuar kt wall fb...

Baru-baru ni deena prasan lepas klik ' button share facebook ' tajuk entri tak kuar ? puas cari dari mana silap pas tanya gang2 otai blogger, dorang kata mungkin kena tukar script lain ? atau tukar templates ! oooo tak sanggup kang tukar punya tukar sure widget dan lain-lain hilang. Dah bermacam cara deena buat dan cuba tetap mcm tu gak, nak tak nak tiap kali klik share button tu terpaksa la deena tulis tajuk entri blog kat wall fb..

sebelum macam ni haa..

Pada kengkawan yang penah alami kes mcm deena nih * besarrrrr punyo kes haa...* sudi-sudi la share yer.. nnt deena bagi cekelat heee....http://www.emocutez.com


p/s: gatal sangat tangan nak letak itu ini kan dah susahh.... :-)

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this