deena and the gang

July 20, 2011

Biskut raya sudah mari !

nak tau sedap ke tak cer order...

Gara-gara 2 hari berturut-turut melayan buat kuih raya satu badan sengal hee.. bayangkan la.. bertahun-tahun deena tak buat kuih raya , kali ni semangat sudah mari huhu...dan deena buka untuk tempahan skali haa.. pada kengkawan yang nak cuba rasa air tangan deena tu bleh usya kat sini . tak banyak pun hanya  4 jenis jer deena buat ada biskut tart nenas, tart strawberry, sarang semut bersalut wafer dan biskut sarang semut.


buah strawberry tu x jual yer saje jer buat suka-suka....

Ape la deena ni kan.. ! puasa nun jauh lagiiiii dah sibuk menggodek kuih raya. Bukan per buat sample dulu bagi orang rasa. Kira tahun ni dah niat nak buat lebih skit terutama nak bagi mak mertua, mak deena, anak2 di klang.. anak-anak siang2 dah order sarang semut bersalut wafer. Last makan masa dorang kecik, ingat lagi rupanya budak-budak ni...


p/s: sesaper nak cuba try test rasa * free jer * jerit kuat2 k...sementara stok masih ado ! http://www.emocutez.com

6 comments:

  1. nak rasaaaaaaaaaaa dan nak orderrr

    ReplyDelete
  2. @Madam Casper yeahaaa.. ! casper pemenang utama haaa :) sian mak buyong nih, awok dah simpan teman punya jgn ler riso... (^_^)

    ReplyDelete
  3. rajin nyer...thn nie julia pun nk wat biskut raye.

    ReplyDelete
  4. wah..my feveret tart nenas.
    x sabar nak tunggu raya..nak mkn kuih tart puas2, hehe

    ReplyDelete
  5. semangat deena semangat...akak pun promo biskut raya gak, tapi pakai tangan mokcik...he3 (tolong menolong)

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this