deena and the gang

July 20, 2011

Acuan muruku...


Acuan muruku ! pandai ke deena buat murukku ? tau tak acuan ni bukan setakat boleh buat muruku jer, buat cendul, putu mayam, dan banyak lagi kegunaan acuan nih. Selain dari acuan muruku pemutar, ada lagi satu jenis tapi perlu tenaga lebih skit coz doh di letakkan dalam acuan dan di tekan menggunakan kedua2 tangan. Nak tau untuk apa deena guna acuan muruku ni kita tunggu apa cer selanjut nya di lain waktu dan masa yer.. * bagi suspen skit heee...*


p/s: tak lama lagi pose, bleh la buat cendol plak :)

2 comments:

  1. wah, acuan muruku diaaa......bagus2....nak buat muruku yer raya ni? my mom pun pandai buat muruku...tapi acuan dia simple je....tahun ni mmg my mom buat business muruku.....dah few years gak la, dah ada regular customer pun...

    ReplyDelete
  2. @Daria k.deena x penah buat lagi daria, ingat nak cuba hehe... mesti sedap kan mak daria buat :)
    p/s: promote la kat blog daria

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this