deena and the gang

June 10, 2011

Mold dan coklat...

ada white dan dark coklat....

Semalam coklat dan mold yang deena order sampai suda... banyak lagi barang2 asas yang nak kena beli lagi. takkan nak buat coklat sejenis dan satu warna jer kan, mesti ada inti dan segala bagai. Skang deena dah dapat beberapa pembekal untuk kotak coklat, mold, dan keperluan yang lain.


Tak pasti plak samada kat langkawi ni ada pembekal keperluan homemade coklat, deena tak survey lagi. malas nak pening-pening order jer melalui online. mekaseh pada teman fb nisa shoppe, lovely mold dan ayu. kalau di kl atau puchong berlambak pembekal kedai jual barang coklat ni. Esok deena turun kl bleh la singgah beli apa yang patut.

mcm-mcm bentuk ada haa...

Abang yang paling banyak bagi sokongan dan kluarkan modal utk deena haa... dan kami pun dah sepakat untuk group budak sekolah atau anak-anak yatim yang abang uruskan pakej percutian dorang kesini akan diberi percuma dengan niat sedekah...insyaallah...


p/s: tak sabar nak buatkan coklat special utk besday abang bulan ni... tungguuuuu :)

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this