deena and the gang

June 1, 2011

Suka-suka ngan anak-anak...



Hurmm.. bape hari dah tak update blog nih, biasa la bila anak-anak ada kat umah sibuk manjang takde ruang nak mencilok layan tenet.  Xtvt hari ni patutnya nak gi island hopping bwk dorang tak jadi coz hujan plak, so tukar plan gi tengok kapal M.Y.Sakinah di harbour park atas permintaan anak-anak haa... tingin sangat katanya pas tengok ibu dorang berposing sakan dalam kapal tuh..


 



Masa ni jer la deena dapat luangkan masa ngan anak-anak, melayan karenah si danish asyik la suh masak itu ini. tak kering tangan dibuat nya ada jer menda nak di makan dorang nih. waktu nak tido plak siap mintak tepuk.. ngada-ngada tul.. !  ;-)  Kakak ( nadira) tahun ni upsr, so tak bleh nak lelama kat sini coz wlau cuti pun kelas tuisyen tetap dibuka mcm biasa. Sian kat adik-adik dia, punya la excited nak joli sakan duk sini tapi tak dapek den nak nolong nyooo... kena tunggu cuti hujung tahun ni baru puas hati..  


p/s: 2-3 hari ni letih sangat-sangat... :)

4 comments:

  1. nape penat..take a rest la..:)

    ReplyDelete
  2. bestnyer bila anak2 dh besar kan?boleh posing sakan..my 2 heroes tuh bila ajak posing,serentak jawab tanak la mummy..haish..!

    ReplyDelete
  3. sitie, celik jer mata xleh nk rilek.. masak la ngemas haa... ;)

    ReplyDelete
  4. mummy2k, biasa la anak laki kan pemalu skit hehe...

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this