deena and the gang

June 15, 2011

Mana satu nak buat nih.. ?!

credit to pokcik google

Hehe.... akhir2 ni makin bz la pulak, nak buat coklat, beli barang-barang coklat, reply email ada yang tanya jamu dan order jamu la, suh buatkan blog.. aiiiiii...! macam2 lagi nak dibuat haa.. skang ni mood nak buat coklat jer tapi ada lagi bahan tak cukup kena import dari luar hehe....

Minggu lepas sibuk ngan anak-anak, sian si danish pas antar balik ari tuh asyik la nangis teringat ibu dia kat sini haa... sib baik kakak2 dia ada tolong pujuk, 2-3 hari lagi okay la tu.. mungkin sebab tak pernah berjauhan dan jarang jumpa ngan deena tu yg dia terasa sangat.

Nampak gaya kena susun mana satu kerja yg perlu deena buat dulu, kalau tak nanti serabut pala dan tak terkejar-kejar yer tak.. skang tengah tunggu kotak coklat dan bahan lain sampai baru boleh mula projek coklat deena... tungguuuu...  :-)


p/s: nak letak inti walnut, strawberry.. mango... bes nyerrr... !

1 comment:

  1. banyak nye tangan.....hehehe....tak menang tangan namenye ni....takpe pelan2 buat...lama2 abis lah...

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this