deena and the gang

June 17, 2011

Lemau...


Hurmm.... satu hari ni tak larat tul rasa, dgn sejuk nyer pala lak sakit. telan ubat demam sebijik trus lelap tak hengat sampai petang haa... dalam pada pala tintong sempat gak menggodek blog konon nak ubah wajah hehe.. so ini lah hasil nyer tapi macam biasa la tiap kali tukar layout atau background mesti ada widget yg hilang dan tak berfungsi.
http://www.emocutez.com

Jenuh gak cuba banyak kali edit coding code untuk bagi post entri bergerak kat sidebar tuh, tak menjadi gak lagi ampeh tul.... menda ni mula buat hal menjak deena tukar ke domain dot.com, tak kisah la janji widget2 yg lain bleh guna. Lagipun tak sesuai letak banyak widget coz  blog akan jadi berat dan orang kena tunggu lama bila nak buka blog haa.. baik letak yang perlu jer.. 


 p/s: dapat makan bubur nasik sedap gak ni ...     .http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this