deena and the gang

June 4, 2011

Kedai pink.. !



Dari malam semalam tak puas-puas kitorang ukur jalan kat pekan kuah ni hehe...mula gi langkawi fair banyak plak kedai tutup, pastu ingat nak singgah di dataran lang ada karnival ulangtahun geopark, parking penuh lak.. tak kuasa nak menapak klu letak keta jauh haa.. Kedai pink ni btul2 berdepan ngan uptown 'Summer Joy' nama nyer. Yang menarik dalam kedai ni bleh kata semua barang kaler pink sebab tu deena suka panggil kedai pink jer :-) .


 


Bagi yang giler beg tangan atau wallet sesuwei sangat la usya kedai ni coz dengan design terkini harga pun berpatutan gitew.... dan ada kualiti walau bukan original. ada gak beg tangan sejibik macam dalam facebook yang orang duk jual on9 tuh lagi murah beb.. ! untuk budak-budak lagi la giler tengok, berlambak naik juling mata nak memilih. Biasa nya kedai ni bagi diskaun terutama beg tangan dan barang-barang terpilih yang lain.


p/s: i loikeeee pink kare..!  =)

2 comments:

  1. Hah..nanti nak pi usha kedai nii...kalo bawak anak dara sorang tu sure semua dia nak beli

    ReplyDelete
  2. casper, cer singgah sini tgk beg tangan skali haa.. lg muroh haa... (^_^)

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this