deena and the gang

May 1, 2011

Terasa kerrrrrrrr....

opss ! ada silent reader la kat sini... mekacih sayangggg....

Ada yang tak senang dengan statement deena semalam. kenapa ? anda terasa ker ? * gua tak sebut pun nama lu.* atau cuba menegak benang yang basah ? ker terasa pedasnyer cili.. :) . be a gentle la takkan dengan perempuan pun nak berlawan, jika kaum adam yang membaca pasti depa malu naa...Yang memalukan dah la wall fb kita depa laki bini serang, sampai antor kat inbox siap ugut kita naaa..dan atas nasihat pihak berwajib deena tak akan padam semua message2 tu coz ia boleh dijadikan bahan atas akta gangguan dot..dot..dot dan juga akta ugutan, waima dengan sms pun deena tak akan padam.. . Tak perlu mempersoalkan di sebalik surat atau batu bersurat , tiada kepentingan pun. tanya pada diri sendiri kenapa anda perlu melenting ?... siapa yang memulakan jawapan nya ada pada anda. Biar orang lain yang menilai siapa yang benar atau sebaliknya.. tak kuasa mak nak melayannnnn... * lenkali pikir dulu sebelum nak serang orang, klu bran berdepan laaa.. *


p/s: menyalak la hangpa berdua naa..!  sarang naga jangan di kaco.... :)

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this