deena and the gang

May 19, 2011

Sape nak gi Pulau Dayang Bunting... !


Semalam jenjalan jap ke jeti pelancongan tengok abang anto group Uitm shah alam,  dorang  naik satu bot, amik masa 3 jam gak la ronda di tiga buah pulau antaranya pulau beras basah, pulau singa besar dan destinasi terakhir ke pulau dayang bunting, so sape yg tingin nak mandi manda kat tasik dayang bunting jangan lepaskan peluang klu dah sampai situ. Untuk island hopping ni kita bleh naik melalui jeti pelancongan, di awana porto malai atau yang terbaru bleh gak naik di jetty point kuah. lokasi deena posing tu di jeti pelancongan. sehari hanya ada dua trip jer yer, kul 9.30 pagi  dan 2.30 petang. details tuuuu... hehe...



Deena tak penah sampai lagi, insyaallah dlm masa terdekat ni mesti pergi haa..  sebenor nya banyak lagi tempat-tempat yg menarik kat langkawi ni, kalau dulu kita pikir asalkan sampai langkawi jer pala duk ingat shopping, padehal ada banyak lagi tempat yang kita boleh lawati,  melawat tempat bersejarah, melihat keindahan pantai dan juga beberapa pulau yang ada kat sini... cewahhh ni bukan nak jual minyak tau.. !  bila dah duk sini jiwa tenang beb, nak di banding dolu2 duk dlm suasana yang sentiasa dalam kesibukan , sesak sana sini, kira rasa macam bercuti dan berbulan madu duk sini haa.... :-)



 p/s : tunggu abang free nak ikut gi mancing plak, la ni dia sibuk skit.. :-)

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this