deena and the gang

May 16, 2011

Merayap lagi..


Yuhuuuu....! adehhh.. dua malam berturut-turut deena merayap ikut abang melayan group Anugerah Bestari Cec ni. malam semalam dorang dinner di Bamboo restoran, kali ni di Kantan restoran di Cenang. Biasanya dinner utk group selain di area kuah, abang akan urus di restoran ni jer. Pengalaman baru bagi deena yang mana selain dapat kenalan baru, satu kepuasaan bila mereka beri pujian dan berjanji akan gunakan khidmat kita lagi di masa akan datang.  : -)

Bukan senang tau nak meyakinkan orang dengan servis dan percaya pada kita, apa yang penting servis mesti tip top dan terbaek..!  Next projek musim cuti sekolah nanti dah bersusun jadual booking dari orang perseorangan hinggalah berkumpulan yang akan turun langkawi nanti. So kalau nak datang ke langkawi dengan selesa dan tak kelam kabut rancang percutian anda dari awal yer.. =)

p/s:  mcm-mcm projek nak buat pasni... caiyokk deena !

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this