deena and the gang

May 22, 2011

Kalian penguat dan inspirasi deena... !


Diam tak diam kalau tak silap perkiraan deena, umur Deena's Blog ni dah 5 bulan, tak ingat tarikh launching nyer bila hehe.. masih baby lg ko.. ! sebelum tu layan blog biz online Dina Online Shoppe  jer. ntah mimpi ape gamaknya tetiba teringin nak ada blog peribadi sendiri. mungkin dapat aura blogger idola deena kot, sapa lagi klu bukan RM . Deena slalu ikuti perkembangan Rd, kira silent reader haa.. dan tak sangka rezeki deena agaknya dapat gak bersua dengan RM di langkawi.



Di awal deena mula berblog skit pun tak letak harapan nak dapat traffic mencanak macam blogger-blogger otai tuh, aper lagi follower beribu riban. dalam pala pikir hanya sekadar meluahkan apa yang terlintas, "bukan yang mengarut tau.. ! ;-) " dgn  info-info yang tertarik debom, dan xtvt kehidupan seharian deena. Sebelum ni diari lah peneman setia deena luahkan apa yang terbuku, samada suka dan duka. Tak banyak skit mampu menghilangkan bebanan yang bersarang dalam kepala hehe.... ia seperti terapi pada deena... =)

Di kesempatan ini... cewahh !  deena nak ucap jutaan terima kasih pada kengkawan yang sudi folo deena disini, sahabat blogger, Kjee  yang banyak beri sumber inspirasi pada deena, Casper , anastasyea , kak syima , sitiezahim ,achikz houzshidah kamalsofea, nadirah , eazaltie, juliazureen,  penselmagik , noly lizaalong betyjannati, noorasmakamila , widadr erfakak mn fija,  kak norasmah, amiera,  dan ramai lagi..p/s : klu boleh smua deena nak tulis haaa.. tak lupa gak my princess dyra , & syeera.. kalian lah penguat semangat deena !

" DEENA  SAYANG  SEMUA ...! "



p/s : kadang-kadang ada gak kawan yg tak senang dan iri hati... ado den kesah..!. hehe...

2 comments:

  1. tahniah deena..moga terus maju
    akak ada "aiman tak kisah"..tapi kalau sesekali dia kata "ada ku kesah"..ahhhhg "poning kepalo den".

    ReplyDelete
  2. eeeeeeee ada nama saya...sukenyeeee...:D

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this