deena and the gang

May 15, 2011

Jenjalan di malam minggu...

belakang tu laut ko..

Malam tadi ikut abang antor guest dia ( group Anugerah Bestari, Ampang ), ada dinner di restoran bamboo. nampak keletihan geng ni, penat gamak nya tour sehari suntuk ngan shopping skali. pastu berlari plak gi hotel D'Baron jumpa En Raja Azhar dari kl, dan isteri beliau yg sedang menikmati makan malam, bulan madu katanya..seronok katanya dapat mandi di tasik dayang bunting, dan pasang niat agar dikurniakan zuriat apabila pulang nanti.. insyaallah ada rezeki dengan izin dari Nya..

Cer suasana malam minggu kat sini tak macam di kl nun happening, xder ape2 yang nak di layan or tengok huhu.. melainkan musim cuti-cuti malaysia tu pasti macam pesta di pekan kuah ni. ermmm... nama nak duk lelama atau beli aset kat sini tak mungkin kot... mau keras deena nanti hehe... 

p/s: casper... ! awok jumpa hubby kome kat d'baron tadi.. ;-)

4 comments:

  1. rindu nak ke sana dan tinggal di D'Baron dan dilayan first class oleh En Aman dan En karim dari Zoom In Langkawi. Food kat bamboo sedaplah deena. nanti sebelum puasa kot ke Langkawi lagi. insya allah

    ReplyDelete
  2. kjee, dtg jgn tak dtg tau ! nnt deena bwk kjee cuba rasa masakan di Wan Thai restoran.. hidangan yg paling sedap otak2, siakap stim limau dan asam pedas ala thai... ;)

    ReplyDelete
  3. Heheheh laki awok ada bagi tau. depa panggei laki kome Abe yer? dia kata Abe introduce wife dia kat dia ler..awok tercengang sapa Abe? dia kata yg dok kat kondo tu...baru awok tangkap sapa..hehhehe

    ReplyDelete
  4. haaa itu lerr, abg awok bgtau hubby kome dan kenalkan skali.. mmg kengkawan kt sini panggei dia Abe.. :)

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this