deena and the gang

May 3, 2011

Header baru !



Bila dah ada domain sendiri means kena la tukar header, sebelum ni deena buat sendiri tapi masih tak puas hati coz deena hanya guna photoscape. bukan xder software adobe photoshop, masalah nya tak pandai lagi tengah dok blaja lagi ni.. ;-) sib baik jumpa adik comel ni wawa, dia la yang buat kan header kat atas tuh. jangan marah yer dik, akak ni cerewet skit tanya mcm-mcm tapi puas hati haa... Deena mintak wawa buatkan dua header satu transparent dan satu lagi ada background. Insyaallah bila dah pro ngan adobe photoshop boleh la buat ikut citarasa sendiri dan amik tempahan macam wawa plak hehe....

Sebenarnya ramai di kalangan blogger kita yang menyediakan khidmat tempahan seperti header blog, templete, blog dan banyak lagi. terpulang pada diri masing2 klu rasa boleh buat  gunakan kreativiti sendiri yer tak ? bkn susah pun nak bina blog semua orang bleh buat, cuma kena pandai dan faham tentang coding code, widgets, dan sebagainyar. Mula-mula dulu deena mmg hancus satu ape pun tak reti, godek punya godek alhamdulillah xyah nak mintak orang buatkan, kena charge lagi tuu ! ingat free ? xder makna nya.. sbb bkn mudah nak touch up dan makan otak gak la klu silap perkiraan.. yer2 jer :) kalau tak faham susah, tapi bila dah pandai semudah abc jer..


p/s: penah buatkan blog untuk butik kecantikan dan andaman...

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

CITER DAH BASI

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this