deena and the gang

April 27, 2011

www.luvdeena.com

picture kredit to googles

Alhamdulillah, selamat suda blog ni di upgrade kan ke dot.com. tak sampai pun sejam deena setting, ingat kan lama la tadi. legaa.. Dulu tak tau kenapa orang bertukar dari platform blogspot ke dot.com, antaranya kita ada identiti sendiri, lebih selamat, pembaca atau pembeli lebih yakin dengan blog dot.com berbanding blogspot. Dan juga yang paling best ia lebih pantas diindeks di carian Googles berbanding blogspot.

Deena bukan lah mahir sangat tentang semua ni, itu pun bimbingan dari sahabat blogger yang tak pernah jemu layan karenah deena.. hehe gerangan nya adalah Anastasyea.com  dan juga Unclepali. ( hubby kjee, tks uncle ! ) skang bila dah ada domain sendiri, deena rasa lebih yakin dan bersemangat dalam dunia blogger nih.. disamping mendapat teman-teman alam maya yang sememangnya terbaek !  luv uols..


p/s: frust skit coz ada beberapa widgets hilang dan jumlah frens yg like share button jadi zero !

5 comments:

  1. congrats. join de dotcom gang. kan kjee dah bagitau hari tu org yang tekan like kat kita akan hilang sedih kan! Kjee dah ada hampir 1,000 orang like masa tu. apapun, sabor jer lah!

    ReplyDelete
  2. oh ya lupa lak. kat header masih blogspot. kena tukar tau! so sweet of you tu put my picture in your header. muahhhsss!

    ReplyDelete
  3. tu la kjee, kengkawan yg like or share tiap entri deena jadi zero. kjee lg byk xper klu 4 jam 1000 org buka blog kjee tgk x mustahil yg klik button like pun akan cecah lebih dr yg kjee jangka nnt..
    hehe.. deena suka pic kjee tuh :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah deena..dgn domain sendiri. Oya..aritu k.syima xdpt jwb deena tanya watermark, sbb cik.komp kena virus. W/mark akak tempah kat eyabizz (buat sendiri belum pandai)k

    ReplyDelete
  5. thanks kak syimama, xper deena buat sdr tu pun guna photoscape..

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this