deena and the gang

April 23, 2011

Syurga wanita...

minat corak bunga tuh..


Syurga wanita ?? bila sebut Idaman Suri, Ismail Group atau Langkawi Saga, orang pompuan la tak kira tua muda mesti rambang mata tengok set pinggan mangkuk. dari harga yang murah sampai la cecah beratus hengget haa.. kira langkawi ni syurga wanita terutama yang giler ngan set pinggan mangkuk, sudu, senduk, garpu dan yg sewaktu dgn nyer haa..


kuali oh kuali...


Malam tadi sebelum gi Bbq fizo dan fan dia, sempat cari hadiah kak na ( ibu fizo ) di Langkawi Saga. kebetulan hari jadi kak na esok so bagi dulu la. Selain mengopakkan duit di Idaman Suri atau Ismail Group, ada banyak lagi kedai-kedai yang jual pelbagai pinggan mangkuk ni, terpulang pada citarasa masing-masing.



lawo gelas tu kan... ?

 Macam tu juga dgn coklat bleh kata melambak kat area kuah tu. tak kisah la nak beli kat mana janji parking senang dan tempat tu luas dan selesa yer tak.. kadang yang risaunya  klu kita bawak budak-budak takut dorang tak prasan dibuat nya tergatal tangan tu pegang dan jatuh mau semua jatuh coz susunan barangan kaca ni rapat.

rugi besor klu tak suka makan coklat nih.. !
 
 So supaya anak-anak kita tak mengekor kita , suh la dorang gi area timbunan coklat-coklat yang ntah kan bila takkan habis punya tuu.. ! :) . bila dah membeli segala bagai tu klu boleh jgn simpan atau buat hiasan dalam lemari perhiasan lak yeww.. kan menda tu smua harus digunakan hehe...

p/s: suka coklat jer.. :)

6 comments:

  1. bestnye c0klat..xtau ble lg bleh smpai sne..dlu mse kecik2 je penah p..huu

    ReplyDelete
  2. coklat daim ........... huhuu .

    ReplyDelete
  3. salam ziarah deena.. dah lama jadi follower
    tapi 1st time komen..

    maklong teringinnya nak kesini..
    nak beli pinggan mangkuk..
    corelle & vision.. orang kata murah..
    tapi kena tunggu anak bawak..

    ReplyDelete
  4. atiey, klu nak free dtg cni meh.. ^___^

    ReplyDelete
  5. Maklong : dtg la cni, mesti maklong terjebak beli haa.. :)

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this