deena and the gang

April 13, 2011

Mandi manda ..

muka org dlm pantang...

Tadi abang ajak tengok anak-anak kawan dia datang mandi manda kat kolam renang, hmmm yer la daripada duk terperap kt umah ni elok gak ilang skit boring. deena kureng skit nak mandi kat kolam ni itu pun sekali masa anak-anak dr klang datang cuti sekolah tahun lepas.



anak sape la abang culik nih !

Sonok plak tengok dorang ni sampai ke bapak budak pun haa.. terjun tenggelam bagai ! klu musim cuti kolam ni jangan harap la kosong sure penuh dgn orang yang datang bercuti, biasa nya unit-unit apartment yg untuk disewa kat sini penuh khusus nya bagi yg datang berkeluarga atau kumpulan.


tu dia.. askar-askar en karim...

Tempat ni plak dekat ngan pekan Kuah... takat nak beli barang dapur or membeli belah takda masalah, memang kami suami isteri prefer duk kat area Kuah jer. senang nak ke hospital dekat, ke airport pun amik masa dalam 15 - 20 minit dan ke jeti 5 minit jer. pada kengkawan deena yang berhajat nak datang langkawi tu bleh la helo2 semua nya bisa di atur !  p/s : sempat promote :)

p/s: hidup perlu di teruskan...

3 comments:

  1. suka ....kerana deena dah kembali ceria kalu cam ni bila kakno p langkawi cari deena dulu le...norasmah

    ReplyDelete
  2. teringin nak ke langkawi.insya Allah kalau ada rezki sofia koling2

    ReplyDelete
  3. kak nor : deena bersemangat smula pun atas knor dan kwn2 yg lain juga.. tingin nk jumpa knor.. dtg tau ! :)

    Sofia : datang la sini bleh kita cer citer panjang lebar.. :) deena tunggu sofia haa...

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this