deena and the gang

April 28, 2011

Handbag Hooks / Penyangkut Beg Tangan

bleh buat koleksi..


Tadaaaa.. !  adik-adik, kakak-kakak..dan mokcik2 musti suka ni. orang pompuan klu takde handbag tak sah, ada tu lebih dari satu bleh buat koleksi tak gitu.. ? deena dah lama usya menda ni rasanya 6 - 7 tahun lepas kot hehe. lama tuuuu.. !. masa kt kl dulu ramai kengkawan deena guna menda nih. harga ?? ikut gred ada yg cecah rm50 hengget (p/s : kat one utama d'sara mmg exclusive corak dia..) dan bergantung pada corak. paling minima rega hook ni bleh dapat rm25 hengget, xtau la klu kengkawan bleh dpt lg murah daripada tu..
 

cer tengok pic bag bawah tu, siang2 dah rembat beb  ! ;-)


Yang deena promo ni tak semahal mana pun, rega dari rm25 - rm35 hengget jer.. buat masa skang stok terhad sape cepat dia dapat haa... nak tengok pelbagai corak tgk sini Dina Online Shoppe so pilih cepat !! next corak lain plak.. ;-)


p/s: deena pun rambang mata tengok haa..

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this