deena and the gang

April 30, 2011

Kita duk diam naik lemak plak dia.. !

picture kredit to pokcik google

Manusia ni rambut jer sama hitam, hati of course la tak sama .. kita selagi orang tak kacau hidup kita takkan kita cari pasal yer dok ? kita ni bukannya  malaikat nak sabor jer hadap mangkuk ni buat lawak... Alkisahnya kami berdua ( abang ) dari awal lagi susah payah naikkan bisnes dgn promo di online, fb, dan sykt pengiklanan..  deena sendiri buatkan website segala bagai. Sebelum mengenali dunia blogger deena langsung xder asas buat blog, zero ! penah mintak orang buat kan blog simple2 jer dekat beratus kena charge. So dari situ la belajar sendiri dan banyak bertanya pada blogger otai cara bina blog. alhamdulillah berkat kesungguhan deena, blog yg ada skang  boleh setanding dengan blogger-blogger yg lain. * ko ada ? *


pic credit to pokcik google
Balik kita cer tadi, bila kita dah ada nama skit, mangkuk ni senang2 jer amik link kita dengan muka tampal kulit ape tah tepek kat page dia. dah la tak bagi salam . tak sekolah ke ? mana pergi nyer akal ? kat luar kengkawan sekeliling dah duk mengata , dia ingat orang tak tau pangai huduh dia la kot... citer gebang jer, semua dia ada silap orang la bro ! buat citer padehal tu smua rekaan jer. Rentikan la cedok idea orang, cari identiti sendiri haaa.. jangan ingat kita duk diam halalkan ape yg dia buat, * makin kita diam naik lemak depa berdua nih !)  layan jer dulu rentak dan lenggok dia sampai ke mana ! renung-renung kan la yeww... * jaga kain tu sendiri tgk ape yang kurang *


p/s: tak marohhh..  bagi nasihat,  klu dok ketegaq gak.. lu pikir la sendiri..!

1 comment:

  1. uuuiiihhh marohnyer, memamg patut pun maroh, lih bagitau blog mana tuh....

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this