deena and the gang

March 17, 2011

Redmummy d'Langkawi

sempoi jer orang nyer..

Sonok rasa nyer bila dapat jumpa blogger jutawan dan meletops, siapa lagi klu tak bukan redmummy ! deena slalu ikuti perkembangan mira ni, ( a.k.a.redmummy.com ) kira kita jadi silent reader blog redmummy jer.. suka tengok koleksi2 handbag dia yg vouge the vast gitu.. rega jgn ucap la takat ratus-ratus tu bleh la kita gagah lagi, tapi redmummy punya ada yg cecah belasan ribu. tambah plak citer dia ngan famili la, anak2 dan banyak lagi info yg menarik di blog redmummy tuh..

sakan posing ngan redmummy haa..
Dan cara redmummy komunikasi dalam blog pun slumber jer, takde nak bajet ayu ker, skema ker, dia main bantai jer.. orang nyer tak sombong, peramah gitu haa.. kul 1.25pm redmummy sampai bersama Sirman, abang dan gegurl di airport langkawi. comel jer redmummy ni, dalam gambar or blog nmpk mcm tinggi, kt luar kecik jer orang nyer.. :) i likeee !

suka nyer si abang ngan gegirl... :)

Sebagai public figure, pada deena redmummy nyer aura dan pengaruh sangat kuat walaupun ada segelintir blogger diluar sana ada yang tak senang dgn beliau, dia tetap maintain dan tak mudah melatah. manusia mana bleh tengok orang senang kan, padehal redmummy nak naik sampai ke tahap skang bkn nyer mudah. Redmummy ni klu nak tembak or sembur sound direct jer tu yang kadang bleh jadi kontroversi dibuat nyer.. huhu.. apa-apa pun redmummy tetap meletop dan ada peminat nya yg tersendiri.


p/s : fuhhh.. sib baik peyot tak buat hal... ehehe.. :)

3 comments:

  1. Ntah-ntah baby pun minat ngn RedMummy ni..hahaha

    ReplyDelete
  2. wow bestnya...jauh2 jumpa redmummy. kita yang dekat ni pun belum jumpa dia tau..huhuhu

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this