deena and the gang

March 8, 2011

Bbq di Langkapuri Inn

kak nor yang sporting..

Baru-baru ni deena ikut abang entertain guest dari Ampang ( Amanah Ikhtiar Pusat Maju, Ampang), bbq di Langkapuri Inn pantai cenang. happening tul gang kak nor ni, mana tak nyer siap berjoget lambak sambil karok haa... :)

lepak sini pun bes...
Yang best nya tempat ni tepi pantai, so sambil menjamu selera di sulami plak dengan deruan ombak dan angin sepoi-sepoi.. waduhhh... enak bangat ! huhu... bagi orang yg tengah bercintan cintun atau tengah berbulan madu syok ajer layannn.... jangan datang sekali jer kalau boleh datang tiap tahun sambut ulangtahun ke aper kan.baru la bahagia sokmo.. tak giteww.. ;-)


muka dah letih sgt nih..
Ikut kan tak larat nak gi, dah abang kata sekejappppp jer ! sudah nyer sampai lebam tunggu, kaki naik kembung bengkak haa.. tapi sempat gak posing harus beb ! . Gang2 kak nor pun punya la ramah mcm dah kenal bertahun-tahun huhu.. ape lagi buat macam umah sendiri la kita  hehe... sonok tgk gelagat dorang, ada yg nyanyi sampai taknak lepas mic..ekekeke.. ada plak tu siap menari lagi.. sporting tul depa nih.
 
Janji dorang puas hati dan enjoy dgn aktiviti yg abang uruskan dan juga crew-crew zoom in langkawi. Dengor nya kak nor nak datang lagi bawak famili dia plak datang Langkawi.. puas hati kata nya dgn layanan dan servis dari pihak abang... alhamdulillah.. :)


p/s: kak uda sempat usik, deena bleh cepat bersalin tgk dorang karok dan menari...wakakaka

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this