deena and the gang

March 15, 2011

Aper perasaan ko bila orang bgtau kt balak ko.. dot..dot..dot !!!

pic credit to google
Hohoho... ceciter..ceciter.. hangat gak entri deena kali ni, kalau nak tau ape cer sebenor nyer jgn pegi mana2 waima nak terkucil pun kasi tahan k.. ekekekeke... cer ni deena dapat tau pun dari kawan yg meluahkan isi hati nyer tadi... 

Alkisah nyer dia ngan boypren gi makan kat satu kedai makan, pas dating kan mesti la lapor haa. pas amik pot baek punya kat satu sudut datang la mamat pelayan kedai tu nak amik order, rupanyer boypren dia kenal gak mamat hamlau nih ! dengan muka selamba mamat tu tanya kat boypren mcm nih la lebih kurang " eh dengan orang lain plak ! " minah yang dengar tadi hangin gak apekehal mamat nih ! then dia tnya dalam hati aku nak sembur mamat ni dulu ker or boypren aku ? 

Waduhhh ! makin panas nih ! tapi kwn deena ni buat2 cool mcm xder aper.. elok2 berselera nak makan trus potong stim kata nya... nasihat deena pada dia xyah la nak ingat menda yg lepas2 mkin yer kot sebelum dia couple ngan minah ni, dia ada bawak awek lain, xkan dia nak bgtau kak oiiii...!  mati idup balik pun xkan di citer nyer.. as long boypren dia setia, jujur, cinta, ikhlas ngan dia buat per nak risau. bolayan jer la aper mamat tu nak kata, klu deena la, mamat tu dulu terbang kena flying kick haaa... sabor...saborrrr ;)


p/s: baru bercinta tu, dah kahwin sok tah aper lak citer yg kluor...

2 comments:

  1. huhu.... dulu pun masa awal-awal bercinta,ramai yang tegur, eh ni awek yang ke berapa... macam2 nama dorang bagi... buat muka cool je kat situ.. then balik baru tanya yang betul...
    mmg bf sblm tu ada awek lain...dah broke off 1 year dah masa tu...

    now dah 7taun ktorang sama, kalau orang tanya gk soalan "eh awek yng mana" mmg mintak kene lesing!

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this