deena and the gang

February 21, 2011

Lupa la pulak...

pic credit to google

Ek'eleee... patutnyer hari ni deena ada temujanji dengan doktor ( review bsp) kul 9 pagi, tadi baru tingat bleh ? nampak gaya esok buat muka selamba jer la bgtau kt nurse terlupa la kunun haa...

Duk asik mikir sangat kot, tu yang sampai lupa. sejak amik bsp ari tu hari ni jer deena amik nasik,  selebih nya hanya makan roti, quaker oats dan cornflakes. sib baik minum horlicks tu bleh buat kita kenyang rupa nya. esok mcm biasa la klu tak 2-3 jam duk menunggu giliran tak sah mau pitam.

Kena stanby jajan ngan air kotak huhu... yang best nyer kat klinik ni ada wi-fi so bleh la layan facebook dan email. 

p/s:  perut asik mengeras jer.. :)

1 comment:

  1. nasib baik ada boleh online kan sementara menunggu . hehe

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this