deena and the gang

February 16, 2011

Kuat tidur... !

picture credit to google
Lately tah nape deena kuat nau tido waktu siang, orang kata tak elok nanti baby besor dan mcm-mcm lagi la. Sebulan lebih jer lagi due, badan pun tak brape sihat coz kaki bengkak, pinggang pun dah mula sakit2.. hmmm risau gak ikut kan bila tiba waktu bersalin jer baru ada tanda-tanda seperti tu. tengok kat mak bidan xder ape kata nya. 

Barang persiapan baby pun tak beli habis lagi, awal2 dah pesan kt abang bulan ni kasi settle smua, bulan depan rasa nya tak larat dah. skang ni pun klu bleh nak baring jer. nak masak jgn ucap lah lama dah dapur tak berasap huhu... tak larat beb sian abg dok antor nasi tapau hari2 haaa.. :)

Selera makan pun kureng, masih jaga diet makan takut gak bacaan Bsp lebih dari 6, kang tak pasal-pasal doktor bunyi suh kontrol dan yang paling takut doktor decide bersalin secara pembedahan plak ! mintak-mintak semua okay dan dapat bersalin normal.

p/s: ngantuk suda... :)

1 comment:

  1. semoga kakak okay saja sewaktu sersalin nanti , aminnn ..

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this