deena and the gang

February 2, 2011

Kaki ku mula bengkak..

picture credit to pokcik google

Bukan hati yg bengkak tau, tapi kaki ni dah mula bengkak since ngandung 7 bulan lagi. mkin lama sangat tergantung kot. mana tak nya boleh kata satu hari gak la deena ngadap pc or notebook. bukan sebarang ngadap ekk.. mcm2 nk godek terutama update blog sendiri, blog pakej cuti2 langkawi, update fan zoom in langkawi , facebook, check email ( enquiry utk pakej percutian), pos jamu haa... (psst.. abang tolong poskan hehe..) ape yang penting sejak jadi surirumahtangga ni ada gak menda nak buat klu tak mau biol xpun makan otak di buat nya. :)

Kadang tak tau mana satu nak buat dulu, tapi keutamaan tentu la pada kerja dulu kan.. almaklum la kita bukan makan gaji tak sama waktu kerja dulu. cukup bulan cukup tahun masyukk.. so kena kerja kuat fokus dan konsisten..insyaallah..  caiyok !

Citer bab kaki bengkak tadi, agak2 dah xbleh tahan sgt deena rehat jap lunjur kaki sambil alas dengan bantal, baru lega skit rasa. malam plak sebelum tido alas lagi, bangun pagi bantal tah kemana kaki tah kemana.. :) 
sabor jer la... biasa la bila time ngandung ni mcm2 pe'el kuar, hangin satu badan, ngada nak minta orang manja kan kita, haihhh ! mcm2 la karenah.. so pada para suami tu byk2 la bersabor tahap dewa klu dapat bini pangai mcm tuh yer.. ;-) 


p/s: baby dlm peyut pun sokong sambil tendang lagi haaa... :)

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this