deena and the gang

February 27, 2011

Jom join dan klik Heartbeat !


Sibuk sana sini promo Heartbeat di blog kengkawan, selain dari Nuffnang kita pun bleh dapat duit blogging dgn berheartbeat ni. Kalau ada rezeki dapat skit pun alhamdulillah haaa.. jeles lak tengok Mama Zharfan nyer  income, sape nak bagi yer tak ? u clik, i cklik ;-) bukan kena buat keje ape2 pun..

Maka nyer jom la kita sama-sama berheartbeat klik2 banner masing-masing yeww.. Cara-cara nak join pojam mato jo.. ikut jer tutorial yg telah di beri keizinan oleh tuan punya blog Mama Zharfan ni :-


uolls yg dh join HB, MESTI promo2 agar ur frens/readers/followers register bwh u..
bkn ala...free registration ajer pun..bkn kena bayar ke apa pun utk register, then tepek jer banner kat blog masing2..tak kuar duit satu sen pun, tp sebaliknya, akan mula dpt duit bila org click and income masyukkk bila org register lps click ur banner..

gliterati nuffnang? ooo, jgn risau, tak affect pun, not at all, 100% me guarantee!! me dh tanya Nuffnang direct pun!! no worries ok!! Heartbeat bukan competitor Nuffnang pun, sbb HB jual brg2 souvenir, bukan advertising company mcm Nuffnang or innity(pakcik hijau) etc.

uolls yg belum register, ni me copy paste full tutorial, me amik dari blog anje a.k.a mama balqis . tq yer anje--laju income HB anje tau--dh nak cecah RM200 tu..less than 2 months babe!!

so far, those yg dh boleh cash out hasil heartbeat ni ialah anje, miza yusof, cute mum...and there will be more and more -- lagi cepat join, lagi cepat membukit income tu!! Jgn tunggu lama2..
ini tutorialnya:



1. Mula-mula klik banner hearbeat  kt atas ni dulu 



2. Klik Icon Hearbeat seperti yang me bulatkan tu



3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan





4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then  klik continue



5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas







6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan diatas) dan isi kesemua maklumat yg diperlukan



7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda (seperti contoh borang diatas)


8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...then klik continue



9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat



10. Klik GET A CODE (seperti lampiran diatas)




11. Copy Code2 yang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat (seperti lampiran yang bertanda kotak merah blah atas)--setaip code adalah unik/tak sama utk setiap member heartbeat tau (mcm nuffnang punya code gaklah)

AFTER THAT TUTORIAL UNTUK PASTE CODE KE DALAM BLOG




 1. Pi Kat Design




2. Klik Add A Gadget 






3. Klik add HTML/JAVA SCRIPT then save, ulangi cara yang sama untuk letak ketiga2 iklan berkenaan


4. akhir sekali DRAG gadget berkenaan ke kedudukan yang dikehendaki...

done!!

selamat berheartbeat uolls!! 

jgn kedekut utk u click me i click u, sbb HB memang based on click2 yer--tak de isu fraud click! 
let's say, kalau 100 org click ur HB banner everyday, dh dpt RM4, kalau sebln ---RM4 X 30 days =RM120 kan..tak ke byk tu...., as side income from blogging, other than Nuffnang :) 
free money babe, takkan tak nak :p

4 comments:

  1. jalan2 cni n klik hb..nti klik saya gak ye?hehehe..xlupa i follow u...

    ReplyDelete
  2. heartbeat ke nuff yang lagi best??

    ReplyDelete
  3. pensil magik : hehe.. thanks :)
    mummy2k : sure ! kita klik sama2 yew.. ;)
    syairah : dua2 best, tp HB ni cepat baru bape ari dah ada dlm akaun.. :)

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this