deena and the gang

February 10, 2011

Eyna di Langkawi...

langkawi

Seperti yang di janji kan tepat jam 4.40 pm teman deena, Eyna selamat sampai di airport Langkawi. beliau datang bersama anak-anak dan kakak dia yang cute tu... :)

Deena uruskan penginapan eyna di D'Baron Resort Hotel, di pekan Kuah. pandai dia pilih hari bwk anak2 bukan musim cuti atau cuti umum, memang tak ramai pengunjung pun. esok bermula tour eyna dan anak-anak, abang karim selaku pemandu pelancong dan driver yang akan bawak ronda di sini nanti. Sure dorang tak boring punya !
eyna,pakej langkawi

Banyak menda yg kami bualkan, maklumlah waktu di kl dlu slalu kami jumpa dan lepak sambil chit chat.dan dulu pernah jadi client deena utk pelaburan unit amanah di Public Mutual . ( deena buat unit trust dlu ) lupa nak tanya dia dah redeem ke blom unit saham dia tuh.. mesti ada untung punya laa... hehe...

Harap eyna, iza dan anak-anak enjoy semasa berada di sini k..

p/s: tak mau kacau la percutian u eyna, nnt kita asyik borakkkkk jer huhu...

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this