deena and the gang

January 16, 2011

Ibu leka main Facebook, anak lemas..


Alkisah nya kejadian berlaku di luar negara (Denver), sumber dari akhbar tempatan yg deena baca tadi.
dimana bayi berusia 13 bulan mati lemas dalam kolam mandi . Leka bermain permainan "Cafe World" si ibu ni perasaan bila tak dengar apa-apa bunyi selepas 10 minit. didapati muka bayi tu dah tertangkup dalam air
patut la senyap..hmmmmm..

Itu lah bahanaya kalau dah jadi taik facebook tak hingat dunia dah. bukan tak boleh ber facebook yer tak ?
tapi agak-agak la kot yer pun.zaman skang memang tak boleh berenggang klu tak berfacebook, myspace, twitter dan banyak lagi.. so gunakanlah pada benda yg berfaedah dan tak melencong ke lain yer..  =)

p/s : kadang tu leka gak.. hehe

2 comments:

  1. waaa..in yg bahayo nih...syg lah anak kito..huhuhu

    ReplyDelete
  2. btul tu apek, sebelum jadi apo2 cogah lobih baik.. :)

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this