deena and the gang

January 29, 2011

Happy birthday deena...


Alhamdulillah dan syukur pada Allah coz hingga ke hari ini deena masih di beri kesempatan untuk bernafas di muka bumi ni... untuk mak yg jauh di mata nun..( jauh la sangat.. hehe ) yg telah melahirkan, dan membesar kan anak mu yg teramat bertuah hingga la nak beruban huhu..tak terhingga pengorbanan mak dan juga abah pada deena selama ni.. trima kasih mak... :(

Kebiasaan nya bila menjelang hari lahir, deena memang teruja gak, wlau xder hadiah memadai dgn ucapan dari kengkawan pun dah happy.. dlm pada tu ternanti2 gak ape la abang nak bagi or dia ingat ke tak besday deena.. so far dia tak penah lupa. tingat masa bercinta dulu.. (cewahh !) abang bagi bunga dan coklat... 

la ni takkan asik bg bunga or coklat jer yer tak... tapi ada lah something lain dari yg lain... thanks bang, wlau mel tak harap or demand ape2 dah abang bagi hadiah tu ape lagi kembang kuncup hati mel gumbira !.. wahhhh excited tuu minah niii.. lek2.. ;)




Tak lupa gak pada kengkawan facebook Kak jee, Nurul, Atiqah, Siti, Deeya, Asma, Fern, Ewan, Hanafi, Nadz, Apet, Alin, Amiera, Sarjan Yo, Aziman, Kida..klu bleh semua nak masukkan nama kengkawan deena kt sini tau.. deena hargai dan sayang smua haa... trima kasih yer uols..harapan persahabatan kita di facebook kekal sampai bila2.. amin..




p/s : anak2 tak wish lagi ni...

1 comment:

  1. happy besday...jue doakan smoga panjang umur ,murah rezeki ,smoga deena selamat mlahir kan baby dngan selamat dan semoga jodoh deena brkekekalan.AMIN.

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this